Doktora Tezi Görüntüleme

Öğrenci: Evren ERSOY KALYONCU
Danışman: Prof. Dr. Hüseyin KIRCI
Anabilim Dalı: Lif ve Kağıt Teknolojisi
Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
Üniversite: Karadeniz Teknik Üniversitesi
Tez Adı: BUĞDAY (Triticum aestivum) SAPLARINDAN ÇEŞİTLİ YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN HAMURLARIN AĞARTILMA KARAKTERİSTİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Tezin Türü: Doktora
Kabul Tarihi: 23/6/2011
Sayfa Sayısı: 271
Tez No: Dt855
Özet:

      

      

Anahtar Kelimeler: Buğday Sapı, TCF, ECF, Ağartma, Alkali Hamur, AQ, Delignifikasyon, Parlaklık, Hamur Özellikleri.