Yüksek Lisans Tezi Görüntüleme

Öğrenci: Saim ATEŞ
Danışman: Yrd. Doç. Dr. İlhan DENİZ
Anabilim Dalı: Lif ve Kağıt Teknolojisi
Enstitü: Fen Bilimleri Enstitüsü
Üniversite: Karadeniz Teknik Üniversitesi
Tez Adı: BUĞDAY(TİRİTİCUM DURUM L.) SAPLARINDAN SÜLFAT YÖNTEMİYLE KAGIT HAMURU ÜRETİM KOŞULLARININ BELİRLENMESİ
Tezin Türü: Yüksek Lisans
Kabul Tarihi: 1/12/1998
Sayfa Sayısı: 76
Tez No: T1000
Özet:

      

      

      

Pişirme süresi: 20 dakika

      

Pişirme sıcaklığı: 160 oC

      

      

      

Anahtar Kelimeler: Buğday sapı (Tiriticum durum), sülfat pişirmesi, direnç özellikleri, pişirme koşulları